Nyt medlem
Du skal oprette en profil med gymnastens egne oplysninger og den e-mail adresse, som skal benyttes fremover til kommunikation med GymHelsinge. Det er gratis at oprette sig som medlem i GymHelsinge.

Hvordan tilmeldes til et hold                                                                                                                                  
Log ind med din medlemsprofil. Klik ind på Holdtilmelding. Find det ønskede hold og klik på holdets navn. Klik på prisen og dukommer videre til betaling. Når betalingen er gennemført modtager du en bekræftelse på den indtastede e-mailadresse fra gymnastens profil.

Handelsvilkår for tilmelding

Når du tilmelder dig et hold hos GymHelsinge er nedenstående generelle betingelser gældende for tilmeldingen. Det er vigtigt, at du læser betingelserne igennem, inden du tilmelder dig. Har du spørgsmål i forbindelse med vores generelle betingelser er du velkommen til at kontakte os.

Handels- og betalingssbetingelser 

Der kan handles med følgende kreditkort:

Dankort ( herunder visadankort)

Visakort

Fortrydelsesret

Der ydes ikke søskenderabat i GymHelsinge.

Der er venteliste på det ønskede hold                                                                                      
Tilmeld dig endelig ventelisten! For at være helt sikker på at gymnasten kan gå i GymHelsinge anbefaler vi at I kikker om et andet hold kunne være en mulighed. Det sker, at vi efter sæsonstart får afmeldinger og vi begynder at tage fra ventelisten.

Udmelding

Hos GymHelsinge giver vi dig 14 dages fortrydelsesret på din tilmelding. Fortrydelsesretten løber fra holdets opstartsdato, d.v.s at når sæsonen er startet op har man 2 ugers prøvetid på det tilmeldte hold. Dette betyder i praksis at man kan få refunderet sit kontingentet, hvis man fortryder sin tilmelding på det valgte hold. Efter de 2 ugers prøvetid er ens tilmelding gældende for hele sæsonen – dette gælder også for hold med ratebetaling.

Afmeldingen af holdet samt benyttelse af fortrydelsesretten sker ved at sende os en mail på gymhelsinge@gmail.com.

Hvad dækker dit kontingent:

Der skal påregnes ekstra udgifter til opvisningsdragt/tøj og evt. stævnegebyr samt kørsel.

Bilag

B1

Jeg giver hermed tilladelse til at klubben må brug billeder af mig